Qui som

Solunix,empresa líder en la integració de sistemes a Catalunya, va ser fundada el 1989 per professionals del món de la gestió empresarial i tècnics de reconeguda qualificació, actualment seguim en contínua modernització dels nostres serveis, per garantir la nostra professionalitat i poder oferir les solucions més òptimes a tots els nostres clients.

CooperationNo busqui en nosaltres a un proveïdor, nosaltres som un soci tecnològic que estableix una relació consolidada ia llarg termini amb els nostres clients. El nostre equip de tècnics i consultors en integració de sistemes i desenvolupament estan enfocats a oferir solucions a les necessitats que generen nous negocis per a les empreses.

La nostra posició independent ens permet oferir als nostres clients la tecnologia, equips i serveis més adequats al seu pressupost ia les seves necessitats, assegurant la qualitat del servei i subministrant material i equips de qualsevol fabricant, oferint solucions departamentals o globals als nostres clients que li permetin reduir les seves despeses en Informàtica interna, gestionar el seu temps en la consecució dels seus objectius, incrementar la seva posició competitiva, seva productivitat i la capacitat d'innovació del seu negoci.

Podem estructurar la nostra proposta de valor al voltant de tres grans pilars:
Compromís amb els nostres clients, Solucions completes i Coneixement de la tecnologia.

sectores

Per tot això la nostra proposta va adreçada a multitud de sectors. La tecnologia que apliquem és comú per a tot tipus de negocis, on l'adaptació i personalització ens retroalimenta dels nostres clients multisectorials.