Què fem

consultoría tecnológicaConsultoria tecnologíca

Els Consultors de Tecnologia estan disponibles per assistir als propietaris, responsables o administradors dels serveis d'informació pel que fa a l'orientació estratègica, planificació, adquisició, instal · lació i integració dels sistemes i solucions més apropiades a la seva orientació empresarial i de negoci.

 

instruction_manual_pagesProjectes i desenvolupament

A causa de la implantació de nous models de negoci i el ràpid creixement dels nous sectors, cada vegada és més freqüent que els aplicatius estàndard del mercat no s'adaptin a les necessitats de totes les empreses.

Per aquest motiu posem a la seva disposició el nostre departament de desenvolupament que a través de la seva experiència en múltiples llenguatges de programació i tecnologies existents. pot dur a terme des de zero o bé conjuntament amb les aplicacions existents el o les aplicacions necessàries a la seva empresa.

rack_serversVirtualització i sistemes

El nostre departament de sistemes enfocat principalment a projectes de consultoria i enginyeria ens permet oferir-li un ampli ventall de possibilitats, des implantacions Solaris, GNU / Linux, Windows fins virtualització amb VMware ESX, Citrix XenServer…

 

 

1269960_arrows_2Solución E.R.P

Una de les principals preocupacions dels nostres clients rau en la elecció d'un ERP (Planificació de recursos empresarials) per a la gestió diària de les seves empreses. Amb la nostra solució nostres clients disposen d'un programari personalitzat, adaptat a les seves necessitats i de fàcil implementació.

 

 

1019383_white_chess_army_3Forasócrceng . SAAS

Oferim, de la forma més global, una total externalització (externalització) d'aplicacions i sistemes d'informació de negoci, incloent un complet manteniment i administració de les mateixes.

Oferim també serveis de monitorització i suport tècnic 24 × 7

 

 

1237883_computer_room_2Serveis de formació

Posem al vostre servei una àmplia gamma de cursos sobre Internet, Sistemes Operatius, Bases de dades, Virtualització, etc. analitzant els seus recursos, infraestructures, components, possibilitats i estratègies. D'altra banda, dissenyem i impartim cursos a mida basats en la demanda del client sobre totes les tecnologies que apliquem.